Palvelut

Ammattitaitoista palvelua Jyväskylästä


Rengasmyynti

Rengasmyyntiä edullisesti. Myymme uudet renkaat henkilö- ja pakettiautoihin. Renkaat ja hinnaston löydät Kuvagalleriasta ja Torista.
Hoidamme myös renkaanvaihdot ja tasapainotukset.

Ajanvaraus renkaiden vaihtoon yhteystiedoista.


Paljuvuokraus

Vuokraamme kaasulämmitteisiä paljuja. Kuvia paljuista löydät Kuvagalleriasta. Vuokrahinta sisältää lämmityskaasut. Paljut toimitetaan aina pestyinä. Kotiinkuljetus ja nouto Jyväskylän lähialueilla erikseen sovittavissa. Jos on kysyttävää paljunvuokrauksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä!


Iso kaasulämmitteinen kylpytynnyri 8-10 hengelle. Tehokkaan kaasulämmityksen ansiosta lämmitys on nopeaa ja vaivatonta. Paljussa myös väriä vaihtavat led allasvalot sekä porejärjestelmä. Varma fiiliksen nostattaja esim. saunailtaan, polttareihin, pikkujouluihin tai muuten vain kaveriporukalle! Kärryn kokonaismassa vain 590kg joten vetämiseen riittää B-kortti. Palju vaatii verkkovirran toimiakseen.

Ison kylpytynnyrin hinnasto: 
Päivävuokra (ma,ti,ke,to) 80e (sis. alv 24%)
Päivävuokra (pe,la,su) 130e (sis. alv 24%)
Viikonloppu (pe-su) 250e (sis. alv 24%)
Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen, kysy tarjous!


Kaasulämmitteinen kylpytynnyri 5-6 hengelle. Tehokkaan kaasulämmityksen ansiosta lämmitys on nopeaa ja vaivatonta! Kärryn kokonaismassa vain 485kg joten vetämiseen riittää B-kortti. 

Kylpytynnyrin hinnasto: 
Päivävuokra (ma,ti,ke,to) 50e (sis. alv 24%)
Päivävuokra (pe,la,su) 80e (sis. alv 24%)
Viikonloppu (pe-su) 150e (sis. alv 24%)
Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen, kysy tarjous!


Limusiinikuljetukset 

Hoidamme limusiinikuljetukset näyttävällä Lincoln Town Car Excalibur limusiinilla. Kyytiin sopii kuljettajan lisäksi seitsemän henkilöä. Limusiinissa sisällä hienot erikoisvalot sekä äänentoistolaitteet. Kysy lisää niin suunnitellaan juuri Teille sopiva limusiinikyyti!


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
J-Rent Copyright (c)2018, All Rights Reserved.

Yhteystiedot
0408455264
jrent.info@gmail.com
Koivupurontie 4 
40320 JYVÄSKYLÄ